21 cançons triades; Espanya, 35ª en les cases d’apostes

Molts dels eurofans espanyols ja s’ho temien; Espanya, un cop més, no comptarà per a la victòria en el Festival d’Eurovisió. Aquest cap de setmana, després de la publicació de vuit nous temes, ja som en l’Equador de les tries i les cases d’apostes ja han començat a mostrar qui són els primers favorits de Rotterdam’20. De moment, Espanya figura en el 35è lloc d’un total de 41 participants, la qual cosa demostra la fredor amb què els fans d’arreu han rebut la publicació d’“Universo“, el tema amb què Blas Cantó representarà RTVE als Països Baixos. Per sota seu, i en aquest ordre a dia d’avui, hi ha el macedoni Vasil, el georgià Tornike Kipiani, el croata Damir Kedžo, el grup bielorús VAL, l’eslovena Ana Soklič i la letona Samanta Tina. Encapçala les apostes la romanesa Roxen, que encara no ha triat cançó. Rere seu, de moment, hi ha la banda lituana The Roop, l’italià Diodato, Suècia, que tria representant el pròxim cap de setmana, i la búlgara Victoria, que tampoc no té cançó escollida. Rússia figura en la setena posició, tot i que encara no ha escollit qui la representi, mentre que la maltesa Destiny Chukunyere, és novena. Alemanya, que ha fitxat l’equip que prepara les coreografies de Justin Timberlake per al seu representant, Ben Dolic, se situa en aquests moments en la vuitena posició. França també ha decebut, i molt, amb la seva elecció: Tom Leeb és al vint-i-cinquè lloc.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »