El trio de dives Hurricane guanya el Beovizija amb ‘Hasta la vista’ i portarà el seu glamour a l’escenari d’Eurovisió

Victòria incontestable; el trio Hurricane representarà Sèrbia al Festival d’Eurovisió 2020 després de guanyar aquest vespre la gran Final del Beovizija, on hi han pres part dotze candidatures. Amb un número musical inspirat en el ‘Fuego‘ d’Eleni Foureira, les artistes s’han imposat en el televot i en el veredicte del Jurat d’experts. Per tant, han sumat 24 punts, deixant enrere Naiva, que participava amb el tema ‘Baš, baš‘ (15 punts), i Igor Simić (14 punts), amb ‘Ples za rastanak‘. El trio Hurricane l’integren dues velles conegudes d’Eurovisió; Sanja Vučić, que va representar Sèrbia a Estocolm’16, i Ksenija Knežević, que va fer de corista del seu pare Knez l’any anterior a Viena. Ivana Nikolić completa el grup, format al 2017.
Nemanja Antonić és l’autora de la música, mentre que Kosana Stojić i
Sanja Vučić s’han encarregat d’escriure’n la lletra. El trio encara no ha publicat cap recopilatori però amb ‘Hasta la vista‘ ja han llançat 18 singles.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »