Tornike Kipiani publica ‘Take me as I am’; la peça amb què representarà Geòrgia a Rotterdam

Electro-pop amb una veu potent. És el que serviria per resumir el ‘Take as I am‘, la peça amb què Tornike Kipiani representarà Geòrgia a Rotterdam i que ha composat ell mateix. La cançó, escrita per ell mateix, parla sobre les relacions humanes. La cançó i el seu videoclip han estat publicats oficialment avui dimarts. Per preparar la seva posada en escena als Països Baixos, l’intèrpret, de 32 anys, comptarà amb la participació d’Emilia Sandquist, que ha treballat en la direcció artística de diferents números del Melodifestivalen. Kipiani va aconseguir el dret de representar el seu país a Eurovisió en vèncer l’edició georgiana del talent show Idol de 2019. També havia guanyat l’X Factor local de 2014. Al 2017 ja va intentar representar Geòrgia a Eurovisió, aleshores fent duo amb Giorgi Bolotashvili i defensant el tema ‘You are my sunshine‘.

(Foto: Eurovision Song Contest Wiki)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »