Little Big, l’autoparòdia russa per a Eurovisió 2020

Són Ilya Ilich Prusikin, Sergey Gokk Makarov, Sonya Tayurskaya i Anton Boo Lissov. Són els Little Big, banda creada a Sant Petersburg al 2013, i la televisió pública russa els ha escollit internament per representar el país al Festival d’Eurovisió 2020. Van fer la seva primera aparició pública pocs mesos després de crear-se, fent de teloners de la banda sudafricana Die Antwoord al club A2 de Sant Peterburg. No es consideren un grup musical a l’ús; Little Big utilitzen la música per expressar la seva visió satírica dels clixés que circul·len sobre Rússia, per això els seus espectacles integren molts elements visuals. La seva producció sonora és una barreja de rave i de punk amanida amb molta sàtira. Han guanyat dos premis al pijor videoclip als Berlín Music Video Awards per les seves produccions audiovisuals amb ‘LollyBomb‘ i ‘Big Dick‘. Han publicat ja cinc albums; l’any passat, un concert en directe a Sant Peterbusg i antreriorment, al 2018, l'”Antipositive” en dues parts. Amb el seu tema ‘Skibidi‘ ho van petar a Internet, acumulant més de 360 milions de visualitzacions. La banda, molt popular a Rússia, era una de les grans favorites per al públic rus en una enquesta feta pel diari Komsomolskaya Pravda sobre qui volia la gent que anés a Eurovisió 2020. Fins i tot se’n va fer una petició a la plataforma change.org. Little Big va presentar un tema a la televisió russa, però per ara se’n desconeix el títol i la data de la seva publicació.

(Foto: Sputnik Italia)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »