Eden Adele cantarà “Feker libi” a Rotterdam, peça de Doron Medalie amb aires africans

Aires africans a Rotterdam! Eden Adele, representant d’Israel a Eurovisió 2020, competirà amb “Feker libi”, tema escrit per Doron Medalie i Idan Raichel. Medalie és l’autor del ‘Toy’ de Netta Barzilai i Raichel és un dels músics més prestigiosos d’Israel. La tria es va fer ahir en el transcurs d’una gala especial, retransmesa en directe per la KAN, on la intèrpret va defensar quatre temes. El resultat final va ser la combinació del televot i del criteri d’un Jurat professional. “Feker alibi’ combina ritmes africans i orientals i està escrita en quatre idiomes: hebreu, anglès, àrab i amharic, llengua oficial d’Etiòpia, d’on és originària Eden Adele. De fet, el títol, en aquest idioma, vol dir “Amor meu”.

(Foto: ESCPlus)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »