Jeangu Macrooy publica ‘Grow’; una clara aposta per la victòria a Rotterdam

Jeangu Macrooy ha publicat el tema amb què competirà a Rotterdam. ‘Grow’ és una composició seva i tracta sobre el descobriment de la vida en fer-se adult. Un soul mig temps amb veu ofegada que no passarà desapercebut durant la Gran Final del pròxim 16 de maig. Macrooy, de 26 anys, és de Surinam, antiga colònia neerlandesa. L’artista va emigrar als Països Baixos ara fa sis anys per formar-se com a cantant. En tot aquest temps va anar actuant en petites sales, fent concerts de petit format que sovint venia totes les entrades. Va començar a actuat a la televisió, fent aparicions al show De Wereld draaid door. Amb un parell d’albums al mercat, la cadena pública de televisió AVROTROS va confiar en ell per fer d’amfitrió del Festival.

(Foto: RTL Nieuws)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »