Gjon’s Tears fa tornar Suïssa al francès a Eurovisió amb ‘Répondez-moi’

Gjon’s Tears representarà Suïssa a Rotterdam, i ho farà amb la balada ‘Répondez-moi’. El tema, interpretat íntegrament en francès, l’han composat el mateix intèrpret, Xavier Michel, Alizé Oswald i Jeroen Swinnen. És el primer cop en 10 anys que Suïssa cantarà en francès a Eurovisió. Gjon’s Tears, de 22 anys, és el nom artístic de Gjon Muharremaj. Va néixer a Suïssa però els seus pares són de Kosovo ell i d’Albània ella. Als 12 anys va participar en l’edició albanesa del Got Talent. Més tard va concursar en la versió suïssa del programa i la temporada passada, a The Voice: la plus belle voix de la televisió francesa, on va arribar fins a les semifinals.

(Foto: La Gruyère)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »