L’austríac Vincent Bueno publica ‘Alive’, la seva aposta per a Rotterdam

Sabor a Michael Jackson i a Justin Timberlake. És l’”Alive”, la peça funk de Vincent Bueno per a Rotterdam. La cançó ha estat presentada aquest matí per la cadena austríaca de ràdio Ö3. L’artista, de 34 anys i d’origen filipí, és l’autor de la lletra de la cançó i un dels pares de la seva composició musical junt a David Yang, Felix van Göns i Artur Aigner. Bueno va saltar a la fama al 2008 en guanyar el talent show Musical! Die Show de la televisió pública austríaca, l’ORF. Es tractava d’un programa on es valoraven les capacitats teatrals de cada participant. I és que Bueno, a més de cantant i compositor, també és ballarí. Es va graduar en cant al Conservatori de Viena. Arran del seu èxit a Àustria, país on vs néixer, va començar a projectar la seva carrera a les Filipines, d’on són els seus pares. Allà, va firmar amb una companyia discogràfica i també va començar s programar diversos concerts. L’ORF el va escollir internament per representar Àustria a Eurovisió.

(Foto: ESCXtra)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »