Irlanda tria Lesley Roy i ‘Story of my life’, tema amb sabor a Kelly Clarkson per a Rotterdam’20

Lesley Roy representarà Irlanda a Rotterdam, on competirà amb ‘Story of my life’. La peça ha estat escrita per Roy junt a Robert Marvin, Catt Gravitt i Tom Shapiro, autors que han composat també per a Kelly Clarkson. De fet, la cançó, que ha estat presentada avui, té un cert aire al repertori habitual de la intèrpret nordamericana. Roy, nascuda a Dublín, viu actualment a Nova York. Al 2008 va publicar el seu únic disc fins ara, titulat ‘Unbeautiful’. Des d’aleshores es va centrar molt més a composar per a altres intèrprets. És per això que l’artista, de 32 anys, és força desconeguda a Irlanda. La cadena pública de televisió RTE l’ha triada internament per representar el país a Rotterdam.

(Foto: Last FM)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »