Vladimir Ostapchuk, presentador de Kiev’17, diu que Eurovisió és un Festival “de gais, discapacitats i frikis”

Va acabar essent xiulat pel públic; els seus comentaris sobre Eurovisió i diversos representants ucraïnesos al Festival no van agradar gens. Va passar en el transcurs del concert que la banda KAZKA va oferir anit al Palau d’Esports de Kiev, seu de l’edició de 2005. Ostapchuk en feia la presentació i va intervenir fins i tot entre cançons . “Eurovisió és un concurs de gais, discapacitats i frikis”. Més encara; va incitar el públic a no comprar entrades per a Rotterdam’20 perquè segons ell el show el guanyarà el grup Little Big, representants de Rússia. I va anar més enllà; sobre MARUV, que va guanyar la Pre d’Ucraïna l’any passat i va acabar renunciant a anar a Tel Aviv per desavinences amb la televisió pública, Ostapchuk va dir que l’artista “no té veu, només cames”. I de Melovin va dir que és un “Terminator amb cataractes”. Els comentaris del presentador van ser publicats al perfil d’OGAE Ucraïna i inmediatament la xarxa se’n va fer ressò.

(Foto:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »