La Final del Melodi danès, a porta tancada

Efectes del coronavirus! La televisió pública de Dinamarca, DR, ha anunciat avui que la Final del Dansk Melodi Grand Prix de demà, preparada per al Royal Arena de Copenhaguen, es farà a porta tancada. L’anunci s’ha fet seguint la prohibició que el Govern danès ha fet avui mateix de qualsevol tipus d’esdeveniment on s’hi concentrin més de 1000 persones, com a mesura per prevenir l’expansió del coronavirus. No gaire lluny de Copenhaguen, à Estocolm, l’SVT sueca descarta ara per ara la suspensió de la gran Final del Melodifestivalen, que es farà al Friends Arena de Solna, als afores de la capital. Tot i això, l’equip de l’SVT sueca ja ha anunciat que no assistirà a la reunió anual de caps de Delegació, prevista per al pròxim dilluns a Rotterdam. Tampoc hi assistiran les delegacions d’Israel i de Grècia, que seguiran virtualment la trobada. També hi serà absent el productor executiu del Festival, Jan Ola Sand, ja que un treballador de la seu central de la Unió Europea de Radiodifusió a Ginebra ha contret la malaltia i l’organisne internacional ha prohibit tot el seu personal sortir de Suïssa. Per ara, Eurovisio manté la convocatòria del Festival. El Govern neerlandès tampoc s’hi ha pronunciat en contra.

(Foto: ArchDaily)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »