Blas Cantó ja filma la seva postcard en un museu d’Amsterdam

Blas Cantó és a Amsterdam per participar en el rodatge de la postcard que introduirà la seva actuació en la gran Final de Rotterdam’20. Se n’han filtrat pocs detalls; Martijn Nieman n’és el director. En el seu currículum figura haver estat el director, també, de l’edició neerlandesa del talent show The Voice. El clip, que durarà 40 segons, començarà amb un primer plànol dels ulls de l’intèrpret espanyol. De fet, totes les postals començaran així. Dins del museu, la història relatarà tot de misteris que li faran viure al murcià. Cantó tindrà de companys de rodatge diferents persones, ja que amb les postals introductòries, els neerdandesos volen que cada intèrpret comparteixi escena amb representants de diversos col-lectius dels Països Baixos.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »