Sandro publica ‘Running’, peça amb què representarà Xipre a Rotterdam

Electro-pop! És l’estil de ‘Running’, el tema amb què Alessandro H. Ruetten, alter ego de Sandro, representarà Xipre a Eurovisió 2020. La cançó l’han escrita ell mateix junt a l’australià Alfie Arcuri, Sebastian Rickards, Octavian Rasinariu. Teo DK s’ha afegit al grup per escriure’n la lletra. Sandro, de 23 anys, va ser un dels primers artistes confirmats per a Rotterdam’20. La delegació xipriota aposta fort un cop més al Festival, fitxant aquest cop Marvin Dietmann per pensar i dirigir la posada en escena i intentar repetir l’èxit d’Eleni Foureira al certamen. Dietmann és l’artífex de l’actuació de Conchita Wurst a Copenhaguen’14.

(Foto: Melodifestivalenklubben)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »