San Marino torna a confiar en Senhit i l’artista demana els fans que triïn la seva cançó

Senhit tornarà a representar San Marino a Eurovisió. L’artista, de 40 anys, ja va participar al Festival de 2011 i ara demana que siguin els fans els qui decideixin amb quin tema ha de viatjar a Rotterdam ; ‘Freaky’ o ‘Obsessed’. Tindran dissabte i passat diumenge per votar al seu web, Senhit.com. Per dissenyar la seva posada en escena, Senhit, italiana d’origen eritreu, ha fitxat Luca Tommassini, coreògraf de prestigi internacional, que ha treballat amb Janet Jackson, Whitney Houston, Geri Halliwell i Kylie Minogue, entre d’altres. També ha trebalat als X Factor d’Espanya i el Regne Unit i al lliurament dels Premis MTV de 2008. Senhit, que a Düsseldorf’11 es va presentar com a Senit, sense “h”, va començar la seva carrera com a artista participant en diversos musicals a Alemanya i a Suïssa. Ha publicat tres albums, l’últim d’ells, al 2009, titulat ‘So high’.

(Foto: MyEuroFreaks)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »