Miki rep els premis Enderrock a la millor cançó, per ‘Escriurem, i a l’artista revelació

Miki Núñez s’ha endut un parell de Premis Enderrock d’aquest any 2020; el de millor artista revelació i el de millor tema, per la seva cançó ‘Escriurem’. Ambdós, decidits exclusivament per votació popular. L’”Escriurem” és obra seva i parla de les seves vivències dins de l’Acadèmia d’Operación Triunfo, on es va donar a conèixer l’any 2018. En el transcurs de la gala, que s’ha fet a l’Auditiri de Girona, el terrassenc ha interpretat a duo, en català i euskera, la cançó guardonada juntament amb la basca Maren. El grup osonenc Oques Grasses han estat els grans triomfadors d’aquesta XXII edició dels Prenis de la Música Catalana, en rebre el gran Preni de la Crítica al Millor Artista de l’any i dos guardons més, decidits per votació popular; el de Millor Artista i Millor Disc de pop-rock.

(Foto: Enderrock)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »