Blas Cantó comença a preparar la seva posada en escena a Prado del Rey

Primeres trobades dalt de l’escenari i primers assajos de la posada en escena amb què Blas Cantó participarà al Festival d’Eurovisió. L’artista murcià treballa ja amb la resta del seu equip a les ordres de la danesa Nicoline Refsing, què crearà i dirigirà el número amb què Espanya prendrà part a Eurovisió. Les primeres sessions de treball s’estan fent als estudis televisius de Prado del Rey i serviran, també, per enregistrar el video que TVE enviarà a Rotterdam perquè prengui nota de com s’ha d’organitzar el treball de càmeres i de realització de l’actuació espanyola. Cantó, que es va trobar amb Refsing ahir per primer cop, s’ha desfet en elogis cap a la directora artística de la seva actuació eurovisiva; en declaracions a TVE, l’intèrpret murcià ha dit que “hem connectat molt bé. Havíem parlat, però realment, quan la tens cara a cara sents l’energia que vol transmetre en la posada en escena. I és meravellós, perquè tot el que té al cap ho reflecteix molt bé a l’escenari“.

Refsing, per la seva banda, ha dit que en aquesta primera presa de contacte amb Blas Cantó “hem avançat més del que ens pensàvem“. Sobre el murcià ha dit que “és un artista molt professional. Ha captat a la primera tot el que li he marcat i ho ha fet amb bona disposició. Estem assajant molt intensamen i ell està molt centrat“. Per crear l’actuació de Blas Cantó que veurem a Rotterdam, Refsing s’ha inspirat en el tema ‘Universo‘, en el seu missatge i en la manera com es va composar el tema. La direcció artística de la delegació espanyola la completaran Dan Hammond, coautor i productor d'”Universo“, que s’encarregarà de la direcció musical de l’actuació, i la vocal coach Natalia Calderón, que assessora Cantó en els moviments corporals.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »