Bulgària, Lituània i Suïssa, favorites en les cases d’apostes; Espanya, en el lloc 33

Hi ha fluctuacions segons els dies, però en general, Bulgària, Lituània i Suïssa apareixen com les grans favorites del Festival d’Eurovisió 2020. Ara mateix, una victòria de Bulgària, representada per Victoria, suposaria uns beneficis d’entra 4,5 a 5 cops més la lliura esterlina apostada pel primer triomf d’aquest país en el certamen. En segon lloc, Lituània: guanys d’entre 4,5 a 6,6 cops més cada lliura invertida en el grup The Roop a Rotterdam. I en tercer lloc, Suïssa: beneficis en un rang entre 4,5 i 7 cops més si finalment guanya Gjon’s Tears. Completen el Top 5 les propostes d’Islàndia i de Rússia. Dada interessant: tres de les cinc favorites són propostes trencadores, lluny del pop o la balada convencional.

Fins a completar el Top 10 en les cases d’apostes, a dia d’avui figuren, Romania, Azerbaidjan, Malta, Itàlia i Alemanya, en aquest ordre. Suècia, representada pel trio The Mammas, ocupa l’onzè lloc. Els Països Baixos, amfitrions del certamen, són tretzens després de la noruega Ulrikke. Blas Cantó, representant d’Espanya, no compta en les apostes: avui és al lloc 33, millorant en un parell de posicions els pronòstics dels darrers dies. Els sis darrers llocs els ocupen Portugal, Xipre, Croàcia, Estònia, Bielorússia i Eslovènia. En el cas que Eslovènia aconseguís la victòria el pròxim mes de maig, els apostants podrien multiplicar el que haguessin apostat per aquest país per 100 cops, en el pitjor dels casos, o fins i tot per 714, en el millor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »