Actuacions pregravades, el pla B per salvar Eurovisió 2020

Ho ha desvetllat en una entrevista la directora de la RTSI, Natalija Gorščak; el pla B en què està treballant ara mateix la Unió Europea de Radiodifusió (UER) per salvar el Festival de 2020 és emetre les actuacions pregravades de cada participant. Òbviament, cadascú actuant des dels seus respectius països. Ho va dir ahir al vespre Gorščak en el transcurs d’una entrevista en directe a la televisió eslovena. La directiva assegurava que està en permanent contacte amb l’UER i que en aquests moments l’organisme internacional està treballant amb la premisa que el Festival es farà, tal i com està previst, és a dir, a Rotterdam i amb públic el pròxim mes de maig. Però que a causa de l’evolució del coronavirus a tot Europa, ha obert una segona línia de treball per tal de buscar una sortida i fer que Eurovisió se celebri si els esdeveniments ho acaben fent impossible. De moment, l’UER no n’ha fet cap mena de referència, ja que si bé ha afirmat sempre que està explorant possibles solucions, no ha volgut comentar quines s’estan plantejant.

(Foto: De Koning)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »