Cancel·lades totes les PreParties eurovisives de 2020

Un efecte més de l’epidèmia. L’Eurovision in Concert d’Amsterdam, que s’havia de fer el pròxim dissabte 4 d’abril, ha estat l’última de la llista i ja està definitivament cancel·lada. Ho ha anunciat oficialment l’organització del concert a través del seu espai web. La mesura s’ha pres després que el Govern dels Països Baixos hagi prolongat fins al 6 d’abril la prohibició de qualsevol tipus d’acte on s’hi puguin trobar més de 100 persones. L’organització assegura que està buscant alternatives, però tot queda pendent de l’evolució de l’epidèmia i, per tant, de les mesures que s’adoptin des del Govern. La cancel·lació de l’Eurovision in Concert d’Amstersam s’afegeix a la de les altres preparties del calendari eurovisiu; Madrid, Londres, Tel Aviv i Riga. Entre elles, la PrePartyES 2020, que s’havia de fer a la sala La Riviera de Madrid els pròxims dies 10 i 11 d’abril. Blas Cantó hi havia d’exercir d’amfitrió i Barei, de madrina. Les autoritats espanyoles ja comencen a insinuar que l’estat d’alarma podria prolongar-se més enllà de les dues setmanes decretades inicialment el passat dissabte. La London Eurovision, que s’havia de fer diumenge 29 de març, ja tenia confirmada l’assistència de 12 artistes que han de participar en el Festival d’enguany, entre els quals hi havia el murcià Blas Cantó, a més d’altres cantants, com ara SuRie, Sieneke, Tamara Todevska i KEiiNO.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »