El Grup de Referència es reuneix demà d’urgència per decidir el futur de Rotterdam’20

Ho anuncia a través del seu web la televisió pública de Txèquia: el Grup de Referència es reunirà demà al matí per decidir sobre el futur del Festival d’Eurovisió 2020. El Govern dels Països Baixos ha decidit prolongar fins al dia 6 d’abril l’ordre de paralitzar l’activitat en tot el país tret dels establiments d’alimentació. Això implica, d’entrada, que la construcció de l’escenari d’Eurovisió 2020 haurà de començar més tard; això si l’epidèmia del coronavirus permet tornar a la normalitat a primers d’abril. La paralització de l’activitat que es viu als Països Baixos també ha fet aturar l’enregistrament de les postals que han d’introduir totes les actuacions eurovisives. Les delegacions d’Israel i de Lituània, prèviament, ja havien notificat que no viatjarien als Països Baixos per participar en els rodatges. Blas Cantó ja ho ha fet; la seva postal està ambientada en un museu d’Amsterdam. A més, totes les Eurovision PreParties que s’havien de celebrar en les pròximes setmanes ja s’han cancel·lat; Amsterdam, Londres, Madrid, Tel Aviv i Riga. De moment, l’únic que ha transcendit del que està debatent hores d’ara la Unió Europea de Radiodifusió és que el seu pla B consisteix a demanar els països participants que enregistrin les seves actuacions, que serien punxades quan toqués, durant l’emissió de cada gala.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »