Blas Cantó accepta representar Espanya a Rotterdam’21

Tot just després de conèixer la notícia de la cancel·lació del Festival d’Eurovisió 2020, Blas Cantó ha contactat amb TVE i ha manifestat la seva voluntat de representar Espanya l’any que ve, presumiblement també a Rotterdam. “Hi ha un compromís per part meva de continuar treballant en la nostra candidatura de 2021, i estic molt content de tenir l’oportunitat de fer-ho l’any que ve“, ha afirmat l’artista segons un comunicat de darrera hora de TVE. L’artista murcià ha estat comprensiu amb la decisió presa a primera hora d’aquesta tarda pel Grup de Referència del Festival; “em fa molta pena perquè hi ha un treball molt gran al darrere, d’un equip humà increïble durant molts mesos treballant, no només en la meva candidatura, sinó a nivell global. Però crec que és el correcte. Hi ha països on l’epidèmia comença tot just ara i no se sap quan se la podrà frenar. I un any de marge és el mínim per fer el Festival en condicions. Eurovisió ho mereix“, ha dit el murcià. Cantó, que avui fa una setmana va començar el seu confinament a casa junt amb la seva mare, també ha volgut llançar un missatge de prevenció davant l’epidèmia: “L’únic que vull és que la gent estigui unida i que es quedin a casa perquè això s’aturi al més aviat possible. La salut és el primer. Hem de prioritzar en nosaltres mateixos, perquè sense nosaltres no hi ha Festival. Fer-ho sense públic era una bogeria, perquè Eurovisió són els fans. Sense ells no hi ha res“. Paral·lelament, Jeangu Macrooy ha acceptat també ser el representant dels Països Baixos en l’edició del Festival que es farà l’any que ve.

(Foto: La Voz de Galicia)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »