Sis artistes accepten representar els seus països al Festival de 2021; The Mammas i Uku Suviste cauen de la llista

Ja en són sis i en les pròximes hores se’ls pot afegir el grup belga Hooverphonic, que encara s’ha de reunir amb la televisió pública del seu país per acabar d’oficialitzar-ho. La banda acceptarà la proposta que sembla que els faran, tot i que ja asseguren que si finalment van a Eurovisió, escolliran un altre tema. Després de Blas Cantó, que va ser el primer a fer-ho, ja han acceptat participar al pròxim Festival d’Eurovisió la representant grega Stefania, el georgià Tornike Kipiani, els ucraïnesos Go_A, el neerlandès Jeangu Macrooy i Samira Efendi, que havia de representar enguany Azerbaidjan. Els que sí que és segur que no seran convidats pels seus països a participar al certamen són Uku Suviste, d’Estònia i el trio suec The Mammas. Les televisions d’Estònia i de Suècia han anunciat que els seus representants de 2021 sortiran de les Pres convencionals; l’Eesti Laul i el Melodifestivalen. Tot i això, la televisió d’Estònia convidarà Suviste a prendre part en el certamen intern.

(Foto: EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »