Eurovisió anuncia que les cançons escollides per a Rotterdam’20 no seran vàlides per a l’any que ve

Ja és oficial. Tal com es temia, en l’edició de 2021 del Festival d’Eurovisió no es podrà competir amb els temes escollits per a l’edició d’enguany, que finalment ha estat cancel·lada a causa de l’epidèmia del coronavirus. Ho va fer públic ahir a la nit la Unió Europea de Radiodifusió (UER) a través de les xarxes socials. L’organisme ha optat per aplicar la normativa vigent, que impedeix de participar al show qualsevol tema publicat abans de l’1 de setembre anterior al certamen. L’UER, tot i això, està pensant la manera d’homenatjar els artistes i les creacions musicals que haurien hagut de ser valorades per públic i Jurats el pròxim mes de maig a Rotterdam. No n’ha avançat cap detall, però es tractaria, òbviament, d’un show no competitiu i a través de les plataformes on-line en què l’UER està present. Fins al dia de la cancel·lació oficial d’Eurovisió 2020, Bulgària era la favorita del Festival segons les cases d’apostes. L’Eurobloc s’afegirà en els pròxims dies a l’homenatge a totes les peces que havien de competir a Rotterdam.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »