Deu artistes, confirmats per al Festival d’Eurovisió 2021

Ja en són 10! Ara, a la llista, ja se’ls han afegit la banda belga Hooverphonic, la búlgara Victoria, la israeliana Eden Adele i el suís Gjon’s Tears. Prèviament ja havien estat confirmats l’espanyol Blas Cantó, els ucraïnesos Go_A, el neerlandès Jeangu Macrooy, la grega Stefania, el georgià Tornike Kipiani i Samira Efendi, representant d’Azerbaidjan. Mentrestant, també han expressat públicament la seva intenció de participar al Festival de 2021 la banda bielorussa Val, la irlandesa Lesley Roy, la letona Samanta Tina, la polonesa Alicja i els lituans The Roop, que eren un dels favorits en les cases d’apostes per al Festival de 2020 que finalment s’ha cancel·lat. Les televisions de Finlàndia i de Noruega encara no han pres una decisió sobre els seus representants de 2021, tot i que l’NRK ja ha manifestat que s’ha de reunit amb Ulrikka per tal de parlar sobre la possibilitat que torni a ser ella la designada per representar el país a Eurovisió 2021.

(Foto: Radio Times)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »