Daði Freyr renuncia a participar en la Pre islandesa de 2021, si n’hi ha, però acceptaria una designació a dit per anar a Eurovisió

Si no el trien internament, Daði Freyr i la seva banda no participaran en la Pre islandesa de 2021 si la RÚV decideix finalment organitzar-la. En una entrevista a Visir.is, l’intèrpret s’ha mostrat molt agraït a Eurovisió per tot el que li ha suposat haver estat designat per representar Islàndia en el Festival que s’ha suspès, però no vol tornar al Söngvakeppnin perque imagina que moltes persones el votarien pel fet de no haver pogut anar a Rotterdam’20. Freyr, però, també valora la frustració que suposaria no guanyar la Pre de 2021. L’intèrpret ha explicat que continua composant música, però que no descarta anar a Eurovisió si la televisió islandesa finalment el convida directament per a l’edició de l’any que ve.

Per la seva banda, Finlàndia ja ha anunciat que triarà el seu representant de 2021 a través de la seva Pre, l’UMK. I anima Aksel a presentar una cançó, però puntualitza que després serà el Jurat intern del certamen qui escollirà les cançons i els artistes que hi han de prendre part i el públic, en última instància, qui escollirà el representant finlandès a Eurovisió’21. L’YLE obrirà el període per enviar propostes musicals per a l’UMK el pròxim 1 de setembre. A Dinamarca, si finalment la televisió pública DK opta per tornar a organitzar el Dansk Melodi Grand Prix, el duo Ben & Tan ja està demanant que se’ls reservi una plaça directa per al certamen. L’Ens, però, encara no s’ha pronunciat al respecte. Tampoc no han manifestat públicament els seus plans per a Eurovisió 2021 ni l’RTP portuguesa ni l’SBS australiana. Montaigne, guanyadora de l’Australia Decides de 2020, ja ha manifestat la seva intenció d’acceptar cantar al Festival de l’any que ve si l’SBS la hi convida directament. Mentrestant, Elisa, darrera guanyadora del Festival da Canção portuguesa, ja s’ha acomiadat públicament d’Eurovisió 2021 perquè, hores d’ara, l’RTP no l’ha convidada directament.

(Foto: France Bleu)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »