Vicent Bueno representarà Àustria al 2021 mentre Ulrikke cau de la llista, perquè Noruega triarà amb un nou Melodi

Vicent Bueno representarà Àustria al Festival d’Eurovisió 2021. La cadena ORF ha fet pública la seva decisió assegurant que l’artista, escollit internament el passat mes de desembre, ha superat totes les expectatives dipositades en ell des del mateix moment que li varen proposar de representar Àustria a Rotterdam’20. Paral·lelament, l’ORF ha anunciat que homenatjarà totes les cançons que haurien competit pel Micròfon de Vidre el pròxim mes de maig en un concurs on es valoraran els videoclips de totes els temes. L’emetran els pròxims dies 14, 16 i 18 d’abril. Un Jurat intern escollirà els seu Top 3 i després es demanarà l’audiència que triï els seus favorits. Una combinació de vots decidirà el vencedor oficiós de Rotterdam’20.

Mentrestant, ja és oficial que Ulrikke, guanyadora de la darrera edició del Melodi noruec, es perdrà Eurovisió 2021. La cadena pública de televisió NRK ha decidit convocar una nova edició de la Pre noruega, d’on sortirà el pròxim representant del país a Eurovisió. La direcció de l’NRK considera que el Melodi Grand Prix és un estímul per a la indústria musical noruega, i no vol perdre l’ocasió d’ajudar el sector en ple vista la paralització absoluta de tota activitat a causa de l’epidèmia del coronavirus. El confinament també ha suposat la cancel·lació de concerts i, en gran mesura, la de discos. Ulrikke Brandstorp ha declinat tornar-s’hi a presentar. L’artista ha reconegut haver tingut moltes esperances que l’NRK la convidés per representar Noruega a Eurovisió 2021, i que la decisió d’organitzar un nou Melodi l’ha decebuda. Tot i això, assegura que entén el raonament pel qual no l’han designada a ella, directament, per al pròxim Festival. L’artista, tot i això, intervindrà com a convidada, i per tant fora de concurs, en el Melodi de 2021.

(Foto: OnEurope)

1 Comments

  1. Portugal també crec que farà una altra preselecció i escollirà un nou candidat, però no sé si ho han fet oficial encara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »