L’UER convoca ‘Eurovision Home Concerts’; música des de casa i a demanda dels fans

No hi haurà Festival d’Eurovisió però la música eurovisiva que s’hauria escoltat el pròxim mes de maig a Rotterdam finalment podrà arribar arreu gràcies al ‘Eurovision Home Concert’. Es tracta d’una iniciativa de la Unió Europea de Radiodifusió (UER): l’organisme internacional ha fet una crida als artistes que haurien competit al 2020 i a tots els altres que ja han pres part en el Festival a unir-s’hi. Es tracta de què interpretin des de casa les cançons amb què han participat al certamen i una altra que serà escollida pels fans d’entre una selecció de quatre. El primer a afegir-s’hi ha estat l’irlandès Ryan O’Shaughnessy, que va participar amb ‘Together’ a Lisboa’18. El cover que ha de fer sortirà d’aquestes quatre: el ‘Rock ‘N’ Roll kids‘, el ‘Calm after storm‘, el ‘Friend of a friend‘ i el ‘Think about things‘. De moment, guanya aquesta darrera opció, el tema amb què Islàndia hauria participat al Festival d’enguany. La primera tanda d’actuacions enregistrades serà publicada a través dels perfils propis del Festival a YouTube, Facebook, Instagram i Twitter el pròxim 3 d’abril.

(Foto: Irish Mirror)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »