l’Stars Academy de Susanne Georgi organitza el ‘best corona lock singer’; un concurs virtual de nous talents

Escollir el millor cantant de la corona-crisi #bestcoronalocksinger! És l’objectiu del concurs on-line organitzat per l’Stars Academy, l’escola de música de Susanne Georgi. La iniciativa es va posar en marxa a mitjan mes de març i consisteix a animar qualsevol persona a enregistrar-se cantant i enviar el video a l’Acadèmia, un màxim d’un minut. Totes les participacions estan sent penjades als perfils que l’Stars Academy té a Instagram i Facebook, i a final de mes en sabrem els guanyadors. El concurs, que pretén animar els nous talents a donar sortida a la seva vocació i a fer més suportable el confinament mundial a causa de l’epidèmia del coronavirus, està obert a qualsevol persona, de qualsevol edat i de qualsevol part del món. De moment ja hi ha 46 participants; no només d’Andorra, sinó també de Dinamarca, Rússia, Polònia, Portugal, Espanya i els Estats Units. Els perfils de l’Stars Academy són @littlestarsacademyandorra a Faecebook i @starsacademyandorra, a Instagram.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »