Eurovisió anuncia el ‘Europe shine a light’ per al pròxim dissabte 16 de maig

Serà un homenatge a les 41 cançons que haurien competit a Rotterdam. I s’emetrà el mateix dia i a la mateixa hora que la gran Final; dissabte 16 de maig a les 21h. Però, òbviament, no tindrà caràcter competitiu. El show el presentaran, també, Edsilia Rombley, Chantal Janzen i Jan Smit, amfitrions de Rotterdam’20. Hi intervindran tots els cantants que hauríem vist al maig sobre l’escenari de l’Ahoy Arena, però actuant des dels seus respectius països en un programa en directe. Eurovisió també ha previst que tots ells interpretin conjuntament algun hit eurovisiu. En el programa també hi podrem veure antics representants del Festival cantant diverses cançons des d’icòniques localitzacions del continent. El show, que es farà en directe, durarà aproximadament unes dues hores i el produiran conjuntament Eurovisió i les tres cadenes públiques de televisió dels Països Baixos, que haurien organitzat el Festival d’enguany, AVROTROS, NOS i NPO. Eurovisió, a més, ha declarat la setmana del 10 al 16 de maig la setmana del Festival, animant les cadenes de ràdio de tot Europa a emetre els temes que haurien participat enguany a Rotterdam i antics èxits del certamen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »