Romania reafirma Roxen mentre Lituània opta per una nova Pre convidant The Roop directament a la Final

Roxen representarà Romania a Eurovisió 2021. Lituània, per la seva banda, ha decidit organitzar una nova Pre nacional però convidant el trio The Roop a prendre-hi part, classificant-los directament per a la gran Final. La televisió pública de Lituània, a més, ha decidit donar a la banda els més de 20.000€ recaptats amb les trucades telefòniques que es van fer durant la final del Pabandom iš naujo, en què van aconseguir la victòria i el tiquet per a Rotterdam’20. D’aquesta manera, l’LRT vol compensar els esforços també econòmics que ha fet The Roop per posar en marxa el seu projecte eurovisiu d’enguany, finalment avortat a causa de la pandèmia internacional del coronavirus. El grup, que havia fet pública la seva intenció d’acceptar una tria directa per al Festival de 2021, encara no ha decidit si prendrè part en la Pre de l’any que vé. La direcció de la cadena vé donada pel fet que el Pabandom iš naujo cada cop va guanyant més i més popularitat i és un estímul per a intèrprets, compositors, productors i joves creadors de Lituània, un paper a què, com a televisió pública, no vol renunbciar amb el que hauria estat una tria directa del seu representant de 2021.

Roxen, per la seva banda, ja havia estat triada internament per la televisió pública de Romania, la TVR. La cadena, en converses amb l’artista i amb Global Records des de què el Festival d’enguany va ser oficialment cancel·lat, ha arribat finalment a la decisió de refermar l’artista com a la seva candidata per a Eurovisió 2021. Roxen ja havia manifestat el seu desig d’acceptar la invitació si finalment li ho proposaven. Amb Romania, ja són 12 els països que han tornat a designar per a 2021 els artistes que haurien cantat el pròxim mes de maig sobre l’escenari de l’Ahoy Arena de Rotterdam.

(Foto: Wiwibloggs)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »