Austràlia torna a designar Montaigne per al Festival d’Eurovisió

Ja en són 13! La cadena pública de televisió d’Austràlia, l’SBS, ha tornat a designar Montaigne com a la seva representant al Festival d’Eurovisió. L’artista ja havia expressat públicament, a través del seu perfil personal a Twitter, la seva intenció de cantar a Eurovisió 2021, però matisava que la decisió pertocava a l’SBS. La cadena, mentrestant, ja ha anunciat que de cada al Festival de 2022 tornarà a confiar en la fórmula de la Pre, l’Australia Decides, que desapareixerà de la graella l’any vinent. Amb la tria de Montaigne ja són 13 els països que han tornat a confiar en els seus artistes de 2020 per al Festival d’Eurovisió de l’any que ve.

(Foto: Music Feeds)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »