Dinamarca també opta pel Melodi Grand Prix i Ben & Tan renuncien a participar-hi

Dinamarca escollirà el seu pròxim representant al Festival d’Eurovisió amb el Melodi Grand Prix. Després de l’anunci, fet ahir divendres, la cadena pública de televisió DR va informar que no reservaria plaça a la gran Final de 2021 per a Ben & Tan, vencedors el passat mes de març i, per tant, escollits per representar el país a Rotterdam’20. Acte seguit, els joves intèrprets van anunciar que no participarien pas en la Pre de l’any que vé. Ho va dir Tan Balcells en declaracions a la DR, assegurant que el seu torn en el Melodi Grand Prix ja ha passat i que si els hi reservessin una plaça l’estarien traient a algú altre. A més, el duo prefereix acabar la seva frustrada aventura eurovisiva com a vencedors del Melodi de 2020 i no arriscar-se a quedar malament en la de l’any que ve. La DR, però, sí que pensa aprofitar el ‘Europe shine a light’ del pròxim 16 de maig per fer que el ‘Yes‘ de Ben & Tan es pugui promocionar a nivell internacional. El duo també veu amb bons ulls prendre-hi part, en paraules de Tan a la DR; “el show alternatiu és una bona idea; és una gran iniciativa que ens unirà a tots ara que no ens podem reunir en un recinte. D’aquesta manera, no sembla que el Festival s’hagi suspès al 100%“.

(Foto: Eurovisionworld)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »