Blas Cantó planta els fans a la #PrePartyEsatHome d’ahir

Hauria estat l’amfitrió però no va voler actuar, segons la versió oficial perquè no disposava dels mitjans tècnics adients per fer-ho amb un mínim de qualitat. La decisió de Blas Cantó de no participar anit en la PreParty at Home que va organitzar el web eurovision-spain ha generat un intens debat a la Xarxa entre els més crítics amb el murcià i els qui entenen els seus motius per no haver volgut enregistrar-se cantant i enviar la gravació als organitzadors del show perquè l’emetessin. Blas Cantó no s’ha pronunciat al respecte. La party incloïa actuacions de diversos artistes que haurien participat a Rotterdam el pròxim mes de maig, com ara la dels ucraïnesos Go_A, l’italià Diodato, els lituans The Roop, la romanesa Roxen, la búlgara Viktoria i les sueques The Mammas. També hi van ser presents Lucía Pérez, Soraya, Barei i Melani, tercera en el darrer Eurojúnior. Mentrestant, l'”Universo” que hauria representat Espanya a Eurovisió 2020 continua baixant posicions en les llistes d’èxit més prestigioses de l’Estat. A Los40, de la Cadena SER, ja és al número 33 després de 10 setmanes a la llista, on el lloc més alt que ha aconseguit ha estat el 18è. La setmana passada ocupava el 27. I en la llista setmanal de Promusicae, la peça no està ni tan sols entre les 100 més venudes dels darrers dies a Espanya.

(Foto: Cadena Dial)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »