Aksel anuncia que ja està treballant en nous temes per participar en la Pre finlandesa de 2021

Aksel Kankaaranta ja està treballant per a la pròxima Pre eurovisiva de Finlàndia, l’Uuden Musiikin Kilpailu (UMK), on sortirà el representant del país per al Festival d’Eurovisió 2021. L’organització del certamen va convidar el jove intèrpret a enviar temes per al certamen, però ja va deixar ben clar que la selecció final la faria un comitè d’experts i que Aksel no hi tindria cap prebenda pel fet d’haver guanyat l’edició de 2020 i haver-se quedat sense poder participat a Eurovisió. El termini per presentar temes comença el pròxim dia 1 de setembre. D’aquesta manera, Aksel Kankaaranta no seguirà les passes de la noruega Ulrikke Brandstorp i del duo Ben & Tan, vencedors enguany dels Melodi Grand Prix de Noruega i Dinamarca, respectivament, i que han decidit no participar en les edicions de 2021 per intentar representar els seus països a Eurovisió. De moment, ja hi ha 13 participants confirmats per al Festival de l’any que ve. A més de Finlància, Noruega i Dinamarca, també triaran amb una nova Pre els seus representants per a Eurovisió 2021 les televisions de Suècia, Lituània i Estònia.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »