‘Eres tú’, de Mocedades, escollida pels usuaris de RTVE com la millor eurocançó espanyola dels 70

Les previsions no han fallat: eurofans i usuaris del web de RTVE han escollit l'”Eres tú” de Mocedades com la millor eurocançó espanyola de la dècada dels 70. Dels 3061 vots emesos, 1357 (el 45%) han estat per a la peça de Juan Carlos Calderón, que va quedar en segon lloc del Festival de 1973. En segona posició, i a molta distància, ha quedat ‘En un mundo nuevo‘ de Karina (1971), que ha rebut 701 vots (23%). Completa el podi el ‘Su canción‘ de Betty Missiego, que com les altres dues composicions va aconseguir el segon lloc al certamen, en aquest cas en l’edició celebrada al 1979. La peça ha estat votada 423 cops (14%). El ‘Gwendoline‘ amb què Julio Iglesias va representar Espanya al 1970 ha quedat quarta, amb 232 punts (8%). L’última classificada ha estat l'”Amanece” de Jaime Morey (1972), amb l’1% de les votacions. Demà començarà la votació per escollir la millor cançó dels 80. El ‘Yo soy aquel‘ de Raphael va ser votada la millor peça dels 60 i junt a Mocedades ja espera la gran final de l’enquesta amb la resta de vencedores fins al dia d’avui.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »