Els problemes tècnics obliguen a ajornar les votacions de l’OGAE Poll i de l’enquesta de TVE sobre la millor eurocançó espanyola

Problemes tècnics han obligat OGAE Internacional i TVE a ajornar la publicació de les votacions que tenien en marxa. Ahir a les 20h s’havia d’haver publicat al Canal YouTube d’OGAE internacional la votació del Poll 2020, és a dir, la votació amb què tots els clubs nacionals d’eurofans han fet per escollir la millor cançó del Festival d’Eurovisió 2020. A la fi, OGAE ha anunciat que el programa especial, que durarà una hora, estarà disponible al seu Canal de Youtube a les 17h. Esteban Espinosa, com a president d’OGAE Andorra, serà l’encarregat d’anunciar el resultat de la votació que van anar enviant els 44 socis del club que hi varen participar. Per una altra banda, TVE no ha pogut accedir als resultats de l’enquesta sobre la millor cançó que hagi representat mai Espanya a Eurovisió, i que s’estava fent a través de la seva pàgina web. La Cadena pública ha substituït la votació per una de nova a través del seu perfil de Twitter, i que estarà disponible fins a les 21h, moment en què començarà l’emissió del Europe Shine a Light. De moment, i amb gairebé 2000 vots emesos, l'”Eres tú” de Mocedades va en primera posició, amb el 64% de clics. En segon lloc va el ‘Quédate conmigo‘ de Pastora Soler (49%), seguit del ‘Europe’s living a celebration‘ de Rosa (28%) i del ‘Vuelve conmigo‘ d’Anabel Conde (23%). El ‘Yo soy aquel‘ i ‘La fiesta terminó‘ de Raphael i Paloma San Basilio respectivament, acumulen el 18% de vots.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »