Lituània guanya l’Ogae Poll, amb Islàndia i Suïssa completant el podi

Lituània ha arrasat! L'”On fire” i la banda The Roop han estat els vencedors absoluts en la votació del Jurat, que aquest cop configuraven els diferents clubs nacionals d’Ogae, i els més votats, també, en el televot, que s’estrenava enguany en el Poll d’Ogae. Lituània ha sumat 770 punts, deixant enrere Daði & Gagnamagnið, representants d’Islàndia, amb 634, i el suís Gjon’s Tears, tercer, amb 620. Completen el Top 10 del Poll la búlgara Victoria, amb 401 punts, l’italià Diodato cinquè, amb 380; la noruega Ulrikke sisena amb 296, el representant alemany Ben Dolic setè amb 289, la banda russa Little Big vuitens amb 261, la maltesa Destiny amb 245 i el trio suec The Mammas, amb 189. Espanya, amb Blas Cantó, ha acabat en el lloc 27 del total de 41 països participants. Cantó només ha rebut un sol punt dels jurats, concedit per Ogae Luxemburg. El televot li ha concedit 18 punts més. Les darreres posicions han estat per Finlàndia, Macedònia del Nord, Portugal, Eslovènia (totes elles amb només 4 punts), Bielorússia amb 1 i la República Txeca amb un null points absolut; tant del jurat com del públic. Podeu veure el vídeo complet de la votació clicant al segúent link:
https://www.youtube.com/channel/UChIR-_6yqXwAJT-WLRWwDww

(Foto: Jurga Urbonaite)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »