Senhit, Samanta Tina i Destiny, confirmades per a Rotterdam’21

Ja en són 17! Senhit, Samanta Tina i Destinby Chukunyere seran presents al Festival d’Eurovisió 2021. Senhit, per San Marino, ho ha confirmat en persona en el seu missatge de vídeo emès aquest vespre en el transcurs del Europe Shine a Light, que s’ha fet des de Hilversum (Països Baixos). L’artista ha desaparegut de l’escena després d’acomiadar-se dels espectadors però hi ha tornat uns segons més tard anunciant “See you netx year!“. Destiny Chukunyere també ha estat l’encarregada de donar la notícia avui mateix als seus fans a través del seu perfil oficial a Instagram, un cop la televisió pública de Malta s’hi ha posat en contacte per donar-li la bona nova. Samanta Tina ho ha fet a través del seu compte de Twitter, després de dies d’especulacions a la Xarxa sobre si Letònia triaria o no una nova edició de la seva Pre, la Supernova, per escollir la seva representació al Festival de 2021.

(Foto: Albert Camilleri)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »