Eurovisió ratifica Rotterdam com a seu del Festival de 2021

Era un secret conegut per tothom, però aquest vespre ja s’ha fet oficial: Rotterdam acollirà el Festival d’Eurovisió 2021. S’ha anunciat aquest vespre cap al final del Europe Shine a Light, l’especial produït per les tres televisions públiques dels Països Baixos, emès des de Hilversum i que ha homenatjat les 41 cançons que haurien participat en el Festival d’enguany. L’Ajuntament de Rotterdam ja havia votat el passat mes d’abril a favor de tornar a sol·licitar ser la seu del certamen i ampliar el pressupost que ha havien destinat prèviament per al Festival d’enguany; 6,7 milions d’euros més per pagar tot allò que les assegurances no han pogut cobrir a causa de la cancel·lació del passat mes de març. La incògnita, ara, és saber com serà el Festival en cas que no hi hagi una vacuna per prevenir el COVID 19, ja que el Govern dels Països Baixos ha anunciat que sense ella, no autoritzarà la celebració de cap acte multitudinari. Jan Ola Sand, supervisor executiu del Festival d’Eurovisió, que tot just és a punt de passar el relleu a Martin Österdahl, va assegurar el passat dijous que Eurovisió té un pla per organitzar el certamen malgrat l’epidèmia. No en va precisar, però, els detalls.

(Foto: Visitarotterdam.com)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »