‘Eres tú’, escollida pels usuaris de TVE la millor eurocançó espanyola

Emoció fins al final! L’enquesta de TVE s’ha decidit per tan sols 28 vots. ‘Eres tú‘, el tema que va representar Espanya al Festival de 1973, ha estat escollida pels usuaris de TVE com a la millor cançó que TVE hagi dut mai a Eurovisió. La peça, composada per Juan Carlos Calderón, ha aconseguit 1016 vots, 28 més que el ‘Quédate conmigo‘ amb què Pastora Soler va concursar al Festival de 2012. De fet, aquestes dues han estat les úniques cançons que han demostrat tenir opcions de guanyar, tal com va anar la votació. Una votació improvisada ja que, a causa de problemes tècnics, TVE no va poder accedir al resultat de la votació que ja s’havia fet a través del seu web, de manera que en va haver de muntar una altra al seu perfil de Twitter, deixant tan sols un dia per poder-hi participar. El ‘Europe’s living a celebration‘ amb què Rosa va participar al Festival de 2002 ha quedat en tercera posició, amb 665 vots. Darrere seu, el ‘Vuelve conmigo‘ d’Anabel Conde 1995, el ‘Yo soy aquel‘ de Raphael 1966 i en darrera posició, ‘La fiesta terminó‘ de Paloma San Basilio 1985.

(Foto: Huffington Post)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »