I amb Ana Soklič ja en són 18 els artistes escollits per a Rotterdam’21

Ana Soklič representarà Eslovènia al Festival d’Eurovisió 2021. Ho va fer públic ahir la cadena de televisió del seu país en un comunicat de Premsa, poc abans de l’inici del Europe Shine a Light. L’artista, d’aquesta manera, és la divuitena de les 41 propostes escollides per a Rotterdam’20 que ha estat confirmada per al Festival de 2021, que es farà igualment a la ciutat neerlandesa. Soklič havia guanyat la gran Final de l’EMA amb el seu tema ‘Voda‘, que ocupava una de les darreres posicions en les cases d’apostes fins a poc abans que Eurovisió certifiqués la cancel·lació del Festival. Adjunt, el resum d’artistes confirmats per a Rotterdam’21 i la situació d’altres països que ja han fet públic què pensen fer de cara a l’any que ve.(Foto: Bojan Simončič)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »