Els oients de Ràdio Hostafrancs trien ‘Waterloo’ com a la millor cançó de la història d’Eurovisió

Waterloo‘! Els oients de Ràdio Hostafrancs han escollit el tema d’Abba, que va guanyar el Festival de 1974, com a la millor cançó de la història d’Eurovisió. En segon lloc ha quedat ‘Euphoria‘ de Loreen, seguit del ‘Love shine a light‘ de Katrina & The Waves. Conpleten el Top 5 el ‘Diva‘ de Dana International i l'”Eres tú” de Mocedades, en aquest ordre. Aquesta cançó va ser escollida ahir mateix pels usuaris de TVE com a la millor que hagi representat mai Espanya al Festival. Les següents posicions del concurs de Ràdio Hostafrancs han estat ocupades per ‘Fly on the wings of love‘, d’Olsen Brothers (sisena), ‘Nel blu dipinto di blu (Volare)‘, de Domenico Modugno (setè lloc), ‘Bailar pegados‘ de Sergio Dalma (vuitè), ‘Poupée de cire, poupée de son‘ de France Gall (novena), i ‘Congratulations‘ de Cliff Richard.

De l’onzena a la vintena posició, el ranking decidit amb els seus vots pels oients de Ràdio Hostafrancs és aquest: ‘Amar pelos dois‘, de Salvador Sobral, ‘Save your kisses for me‘, de Brotherhood of Man, ‘Hold me now‘ de Johnny Logan, ‘Rise like a Phoenix‘ de Conchita Wurst, ‘Non ho l’età‘ de Gigliola Cinquetti, ‘Ding-A-Dong‘ de Teah In, ‘A-Ba-Ni-Bi‘ d’Izhar Cohen & Alpha Beta, ‘Power to all our friends‘ de Cliff Richard, ‘Ein Bisschen Frieden‘ de Nicole i ‘Why me?‘ de Linda Martin. Les últimes cinc posicions han estat, en aquest ordre, per ‘Yo soy aquel‘, de Raphael (21), ‘Nocturne‘ de Secret Garden (22), ‘Listen to your heartbeat‘ de Friends (23), ‘Puppet on a string’ de Sandie Shaw (24) i ‘Dancing in the rain‘ de Ruth Lorenzo (25).

(Foto: HLN.be)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »