L’Ahoy Arena pensa oferir la segona o la tercera setmana de maig per a Eurovisió 2021

El Festival d’Eurovisió 2021 podria celebrar-se la segona o la tercera setmana de maig. Ho ha explicat una portaveu de l’Ahoy Arena al diari neerlandès AD. Segons la mateixa font, l’equip de l’Ahoy treballa actualment en la reconfiguració de l’agenda d’esdeveniments que s’han de celebrar en el recinte en els pròxims mesos. Amb els compromisos més immediats totalment suspesos a causa del coronavirus, l’Ahoy treballa amb la premisa de fer un forat a Eurovisió 2021. Això, per exemple, ja obliga a cancel·lar el Nacht van Oranje, un festival de música neerlandesa que s’havia de celebrar el pròxim mes de juny, que es va anul·lar pel COVID 19 i que s’havia reprogramat per a finals d’abril de 2021. Si el Festival finalment aterra a l’Ahoy, Eurovisió requerirà de la instal·lació setmanes abans del certamen, ja que caldrà muntar l’escenari. Segons Eurovoix, l’últim esdeveniment que es programaria en el recinte multiusos de Rotterdam seria la final de la Lliga neerlandesa de korfball, el dia 10 d’abril. Eurovisió, per ara, no s’ha pronunciat encara respecte aquestes dates disponibles.

(Foto: Ahoy Arena)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »