Islàndia serà la seu del Festival si algun cop guanya Austràlia

Islàndia organitzarà el Festival d’Eurovisió si Austràlia n’és la guanyadora. Ho ha publicat recentment el diari islandès Vidskiptabladid, fent-se ressò del darrer número de l’anuari de la RÚV, la televisió pública d’Islàndia, on s’inclou la informació. La Delegació d’Austràlia hauria estat negociant des de l’any passat amb el Govern i la televisió d’Islàndia i l’Ajuntament de Reykjavik en aquest sentit. Quan Austràlia va començar a participar al Festival, la Unió Europea de Radiodifusió (UER) tan sols li va posar una condició; que si algun cop guanyava, l’edició de l’any següent l’haurien d’organitzar ells però en algun país europeu. Segons l’anuari de la RÚV, en aquest supòsit, Islàndia col·laboraria amb una aportació de 2 milions d’euros, mentre que la resta del pressupost del Festival aniria a càrrec de la televisió australiana i de l’UER.

(Foto: visireykjavik.is)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »