Creada als Països Baixos una petició a Change.org perquè Andorra retorni a Eurovisió

Du el nom d'”Andorra in Eurovision 2021” i va ser creada ahir per Eurovision Bram, un usuari dels Països Baixos. La petició a Change.org va adreçada a RTVA, al Govern d’Andorra, al seu cap, Xavier Espot; a la síndica general d’Andorra, Roser Suñé; a la ministra de Turisme del Principat, Verònica Canals, i a la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riba. Susanne Georgi, que ja ha aconseguit finançament privat per al retorn d’Andorra al Concurs, l’està divulgant a través de Facebook, donant-hi molt més ressò. En la seva argumentació, Eurovision Bram esmenta el projecte de Georgi i assegura que “en aquests moments estem vivint una situació molt dura i Eurovisió representa la unitat i l’esperança per a molts fans“. La petició ja ha estat signada, entre d’altres, per la música i professora de cant andorrana Brigit Garcia, que assegura en la seva motivació per signar, que tant de bo “pogués representar Andorra al Festival d’Eurovisió! Seria un somni fet realitat!“. ATV, malgrat tot, ha reafirmat aquesta setmana un cop més que no participarà al Festival. Ho va dir al web Esctoday. L’Ens andorrà ja va dir al 2009, després de notificar la seva baixa del Concurs, que no tenia cap pla immediat per retornar al show. Mentrestant, el Govern d’Andorra encara no s’ha pronunciat sobre el projecte que ja els ha presentat Susanne Georgi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »