Les Hurricane asseguren que no les ha triades per representar Sèrbia al 2021

Elles no en saben res! El trio serbi Hurricane ha hagut de puntualitzar que la RTS, la cadena pública de televisió del seu país, no els ha dit absolutament res sobre la seva possible participació al Festival d’Eurovisió de 2021. Les artistes asseguren que fins a setembre o octubre no hi haurà res d’oficial al respecte. Les Hurricane s’han vist obligades a fer aquest matís després que el diari serbi Blic publiqués que serien elles les representants a Rotterdam’21 perquè la televisió nacional havia decidit no organitzar una nova edició de la Beovizija, la Pre sèrbia, recuperada de nou al 2018. El trio, format per Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, van aconseguir el dret de representar Sèrbia a Rotterdam’20 després de vèncer la Pre d’enguany amb el tema ‘Hasta la vista‘.

(Foto: Miomir Milić)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »