Xipre desmenteix que hagi demanat Eleni Foureira de representar-lo de nou, a Rotterdam’21

No és cert que la cadena pública de televisió de Xipre hagi demanat Eleni Foureira que representi novament el país al Festival d’Eurovisió, l’any que ve a Rotterdam. Ho ha fet públic aquest mateix matí la CyBC a través de les xarxes socials, reaccionant a la notícia publicada per Showtime, un mitjà digital local, que ho donava per fet. No és el primer cop que els rumors col·loquen de nou al certamen la segona classificada d’Eurovisió 2018. Mesos enrere es va divulgar la notícia que TVE havia ofert l’artista d’origen albanès de representar Espanya a Rotterdam aquest mateix any. Xipre va fer públic dies enrere que Sandro no participaria a Rotterdam’21, després que l’intèrpret notifiqués que participar a Eurovisió li era incompatible amb diversos compromisos verbals a què ja havia arribat.

(Foto: Woman)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »