Rotterdam’21: 15 o 22 de maig? Demà en sortirem de dubtes!

Ho avança avui diumenge la cadena RTL citant fonts de l’Ahoy Arena de Rotterdam; demà es faran públiques les dates oficials del Festival d’Eurovisió 2021. Els mitjans locals ja especulen amb dissabte 15 i dissabte 22 de maig. Ara fa un mes, portaveus del recinte on s’ha de celebrar el Festival ja van dir al diari neerlandès AD que les dates més possibles per a Eurovisió 2021 serien la segona i la tercera setmana de maig. De fet, i segons consta al web de l’Ahoy Arena, al mes de maig de 2021 no hi ha cap esdeveniment programat. L’últim que hi tenen previst, abans de maig, és la final de la Lliga neerlandesa de korfbol, el 10 d’abril. Això faria totalment factible reservar el pavelló per a la Unió Europea de Radiodifusió (UER) perquè es comenci a muntar l’escenari i s’adeqüi la instal·lació als requeriments de l’UER, tant pel que fa a les retransmissions televisives dels diferents shows com per a les normes de seguretat en l’accés dels espectadors.

(Foto: Ahoy Arena)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »