Ja és oficial! Rotterdam’21 es farà els dies 18, 20 i 22 de maig

Ho ha confirmat avui mateix la xarxa Eurovisió: el Festival de 2021 se celebrarà els dies 18, 20 i 22 de maig. El certamen, tal i com ja s’havia anunciat el passat dia 16 en el transcurs del Europe Shine a Light, tindrà lloc a l’Ahoy Arena de Rotterdam. L’edició de l’any que ve tindrà com a lema l'”Open up” que ja s’havia pensat per a Rotterdam’20. El certamen el podran presenciar en directe unes 16.000 persones, si les autoritats neerlandeses no prescriuen el contrari com a mesura de prevenció del COVID 19. Al llarg de les pròximes setmanes es farà públic si la resta d’escenaris previstos per a l’edició cancel·lada d’enguany es mantenen o no, com ara la cerimònia d’inauguració oficial del show (la Red Carpet, que s’havia d’haver fet a la terminal de creuers), el pub Maassilo (on s’hauria instal·lat l’Euroclub) i la plaça Binnenrotte (on Eurovisió havia projectat l’Eurovillage). Tot depèn de la possibilitat que les mesures de seguretat per evitar un rebrot de la pandèmia siguin aplicables en cadascun d’aquests espais.

(Foto: Charles Batenburg)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »