Sanremo 2021 es posposa un mes, però encara pot escollir el representant d’Itàlia a Rotterdam

El Festival di Sanremo 2021 se celebrarà un pèl més tard del que és habitual. Així, l’edició de l’any que ve s’agendarà entre finals de febrer i principis de març; gairebé un més després del que ve a ser costum. La mesura no afectaria la tria del representant d’Itàlia a Rotterdam’21, tot i això, la RAI encara no s’ha pronunciat sobre com escollirà el que hauria de ser el successor de Diodato en el show europeu. Setmanes enrere, els gestors del teatre Ariston de Sanremo ja van avançar que l’epidèmia del COVID 19 podria fer moure les dates del popular Festival, i passar-lo a abril o fins i tot a maig de 2021. L’anunci d’aquesta nova data el va fer la RAI, durant la presentació de la graella de programes de la pròxima temporada.

(Foto: Coming Soon)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »